Hi, ik ben Laura. Al vijf jaar trotse zaakvoerster van Perlette, te Zele. 
Met heel veel liefde en plezier, oefen ik mijn passie uit. Vele jaren geleden, als 16-jarig spring in 't veld, startte ik aan de opleiding nagelstyling. Al gauw had ik de schoonheidsmicrobe te pakken en deed ik er nog heel wat cursussen bij.
Enkele jaren later besloot ik om mij volledig om te scholen tot allround schoonheidsspecialiste.

Je kan bij mij terecht voor verschillende schoonheidsbehandelingen, maar ook om te ontspannen en even dat me-time moment te claimen tijdens je drukke leven. 
Ik hecht superveel belang aan warmte en gezelligheid, aan rust. Zachte muziek op de achtergrond, kaarsen die voor sfeerlicht zorgen, heerlijke geuren die 't salon vullen. Alles om jouw moment te voorzien van pure ontspanning.

 

Bij mij ben je in goede handen. Ik ben gediplomeerd/gecertificeerd voor elke behandeling die ik aanbied, en ik volg de nodige cursussen om mijn kennis up to date te houden. Bovendien werk ik enkel met kwaliteitsvolle producten.
Met mijn kennis help ik je graag verder bij eventuele vragen, problemen of andere informatie.

Heb je nood aan even me-time en kom je graag eens ontspannen, of wil je langskomen voor eender welke behandeling in combinatie met een leuke babbel? Tot snel, iedereen is welkom!